Om Serit

MobileNews.no

Enterprise Mobile News er løsningen for deg som ønsker en sikker og systematisk måte å publisere kunnskap, informasjon og nyheter til dine ansatte.

Enterprise Mobile News er utviklet av Serit IT Partner Tromsø.

Serit-kjeden

Serit er en av Norges største IT-kjeder, etablert av 9 IT-selskaper med sterk lokal forankring. Vi er landsdekkende med våre nærmere 30 lokalkontor og har mer enn 300 engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi vil bevise at vi med gode verdier og høy kunnskap kan forandre kundens IT-hverdag. Nasjonalt engasjement og lokal tilstedeværelse vil gjøre dette mulig.

Vi er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære relasjoner for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Gjennom samarbeidet i kjeden har vi tilgang på kompetanse og erfaring som gjør oss til en fleksibel totalleverandør for alle typer bedrifter.

Vår felles styrke er gode, fleksible og innovative IT-løsninger. Våre spesialister leverer løsninger fra ledende leverandører og produsenter til konkurransedyktige priser. Kvalitet i alle ledd er et nøkkelbegrep for hele kjeden, og våre rådgivere og utviklere vil gjennom høy kunnskap og stor entusiasme, bidra til at små og store bedrifter utnytter IT som et effektivt redskap for å nå sine mål.

 

Vår historie

Serit ble stiftet i 2012 og består i dag av 20 lokalkontorer kontorer over hele landet. Serit-kjeden har en klar målsetning om å bli «best på SMB» i Norge. Med dette mener vi at vi skal være en totalleverandør av IT og mobilitet, der kundene får det beste av to verdener; lokalt engasjement og tilstedeværelse – støttet på en nasjonal plattform. Serit skal gi kundene rom for fleksibilitet og vekst og samtidig være en IT-leverandør de opplever som «sin».

Serits nøkkelkunder er små og mellomstore bedrifter over hele landet samt desentralisert offentlig sektor som kommuner, skole og helsesektoren.

En sterk nasjonal kjede har vært avgjørende for å etablere gode samarbeidsavtaler med ledende leverandører. Vi opplever at bevisstheten rundt rollen moderne teknologi har for vekst og effektivitet, øker på alle nivåer. Dette setter samtidig høye krav til kjedens rådgivere og IT-konsulenter.